Co-Searching Conversatiegroep: Kathleen getuigt

Co-Searching Conversatiegroep: Kathleen getuigt

Geplaatst op 01/09/2021 door Nadia Kara

Deel dit artikel

Ik heb Co-Searching toevallig online leren kennen. Ik was wel geïntrigeerd en heb uit nieuwsgierigheid deelgenomen aan een conversatiegroep. Het was een ongelooflijke ervaring!

Nieuwe mensen ontmoeten, mensen met hetzelfde probleem als mezelf, ervaringen delen, elkaar steunen… Het bijzondere aan de conversatie-groepen, is dat ze mij terug meer moed gaven op momenten dat ik er écht nood aan had.

“Het bijzondere aan de conversatiegroepen, is dat ze mij terug meer moed gaven op momenten dat ik er écht nood aan had.”

Ik werd ook telkens erg gelukkig wanneer ik vernam dat iemand in de groep werk had gevonden. Ik voelde mij hierdoor beter, kreeg meer zin om te solliciteren. Als ik op een dinsdag slecht nieuws had over een sollicitatie, kon ik mijn verhaal steeds delen in de groep.

De Co-Searching conversatiegroepen kunnen je moraal een sterke boost geven! Iedereen die ik ken weet dat ondertussen. Ik maak trots reclame! (lacht)

-Kathleen

Voel jij je alleen op weg naar een nieuwe job? Heb je nood aan een babbel of wat extra tips voor het aanpassen van jouw CV of motivatiebrief? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze conversatiegroep of één van onze workshops op www.co-searching.be. Deelnemen is gratis!