Vrijwilligers

Co-Searching is een vrijwilligersorganisatie: van het organiseren en begeleiden van onze workshops, tot het delen van hun kennis en getuigenissen op onze blog en zelfs de vzw strategisch adviseren in onze raad van bestuur, onze vrijwilligers dragen dagelijks bij aan onze succes. Wil je graag meedoen? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen - wat je ervaring, leeftijd of achtergrond ook mag zijn!

Word vrijwilliger

Co-Searching is altijd op zoek naar enthousiastelingen die een steentje willen bijdragen. Vlotte pennen, workshop begeleiders of gewoon sympathieke supporters, iedereen is welkom!

Naargelang interesses en mogelijkheden zijn er verschillende taken die je kan opnemen binnen de organisatie. Zo kan je als vrijwilliger workshops begeleiden, teksten schrijven, promo maken voor de workshops en de organisatie, en nog zo veel meer.

Co-Searching is actief in Gent en in Mechelen, maar ook van thuis uit kan je helpen!

Vrijwilligersvacatures

Blogger

NL

Vlaanderen

Blog

Meer info

Blogger

EN

Flanders

BLOG

More info

Workshops

Meer info

Workshops

Meer info

Vrijwilliger zijn helpt je in je zoektocht naar werk!

Werkzoekende zijn, betekent niet enkel solliciteren maar vaak ook veel en lang wachten op antwoord. Waarom zou je die tijd niet nuttig besteden door vrijwilligerswerk te doen?

Je doet als vrijwilliger veel inspiratie op bij anderen en wordt overstelpt met goede tips en ervaringen over de zoektocht naar werk. Tips die je vaak zelf nog niet kende en die jouw zoektocht alleen maar ten goede kunnen komen. En wie weet, tipt iemand jou wel de ideale vacature.

Door deelname aan Co-Searching toon je aan werkgevers dat je een gemotiveerde werkzoekende bent die ook anderen helpt en gemotiveerd is. Als je zelf Co-Searching bijeenkomsten organiseert wordt je engagement nog extra in de verf gezet. Je toont dat je actief blijft tijdens je periode van werkloosheid en je doet waardevolle vaardigheden op voor je CV. Dit is zeker interessant voor wie net is afgestudeerd en nog geen aantoonbare ervaring heeft. Plus, je helpt andere werkzoekenden hun weg vinden!