Hallo, ik ben Malika!

Hallo, ik ben Malika!

Geplaatst op 15/02/2023 door Malika Zariouh

Deel dit artikel

Onlangs gingen we op zoek naar een nieuwe collega; deze maand begon Malika officieel als projectverantwoordelijke! Ze zal onze werking versterken dankzij haar waardevolle ervaringen, haar passie voor mensen en haar indrukwekkend netwerk. Maar eerst, even kennismaken!

Hallo! Ik ben Malika Zariouh en ben net gestart bij Co-Searching als projectverantwoordelijke. Van opleiding ben ik readaptatiewerker en systeemtherapeute. Readaptatie betekent dat mensen terug aansluiting vinden in de samenleving en dit op verschillende levensdomeinen. Bij systeemtherapie gaat het om mensen steeds in verbinding te stellen met hun omgeving en deze levensdomeinen. De combinatie van deze beiden vind ik terug in de visie en missie van Co-Searching.

In mijn vrije tijd probeer ik zo veel tijd mogelijk door te brengen met mijn gezin - nu dat mijn kinderen nog in huis wonen!

Ik ben iemand die graag actief en geboeid luistert naar mensen hun verhaal: elk verhaal is uniek en waardevol. Wanneer deze verhalen worden gedeeld, kan men veel van mekaar leren. Zo wil ik graag in Mechelen binnen Co-Searching samen met werkzoekenden meewerken aan de uitbouw van een community.  Een community waarbij eigen talenten worden ontdekt, versterkt om daarna de juiste job te vinden die aansluit aan hun kunnen en interesses. 

Ik heb er alvast hartstikke zin in. Jij ook?

malika zariouh