Co-Working voor werkzoekenden

coworking

Co-Working voor werkzoekenden

08/05/2024 van 14h00 tot 16h00

Lekker Gec, Koningin Maria Hendrikaplein 6 (Gent)

Deel deze workshop

Alleen op zoek gaan naar een job kan een eenzame uitdaging zijn. Maar nu niet meer! Wij bieden een gratis co-working moment voor werkzoekenden. Je kunt ervoor kiezen om in kleine groepjes te werken aan je sollicitatiebrief, CV, samen op zoek te gaan naar een job enz. Het doel is om samen te werken en elkaar te helpen zoals collega's dat doen!

Je kunt bij je inschrijving al laten weten wat het onderwerp van je voorkeur is. Vergeet niet je laptop mee te nemen!

We kijken ernaar uit om je te leren kennen :-)

Belangrijk!

Elke keer dat een deelnemer niet komt opdagen, hebben we een lege stoel aan onze tafel die gevuld had kunnen worden door iemand anders die er wel bij had willen zijn. Vergeet dus niet je deelname te annuleren op eventbrite als je niet kunt komen of neem contact op met Annelies. We sturen alleen tips of verslagen naar deelnemers die komen opdagen.

Voor wie?

Deze workshop staat open voor alle werkzoekenden (niet werkende werkzoekenden, werkende werkzoekenden, studenten etc..) die willen leren en discussiƫren over het zoeken naar werk. Je bent welkom ongeacht je leeftijd, sector, geslacht, opleidingsniveau, enz.

Deze workshop vereist voldoende kennis van het Nederlands om deel te kunnen nemen aan een groepsgesprek.

Ben jij een coach, recruiter of andere professional actief op de arbeidsmarkt? Wil je ons leren kennen of samenwerken? Neem contact op met ons!