Moeilijke vragen van werkgevers mét recruiter

workshop

sollicitatiegesprek

Moeilijke vragen van werkgevers mét recruiter

23/05/2023 van 14h00 tot 16h00

Blinkhuis Gent (Gent)

Deel deze workshop

Potentiële werkgevers stellen soms moeilijke vragen op een sollicitatiegesprek. Vind je het soms lastig om meteen een gepast antwoord te vinden? Ben je soms je woorden kwijt? Of wil je wel graag eens horen hoe andere werkzoekenden dit aanpakken? In deze workshop wisselen we ervaringen en tips en tricks uit in een kleine groep van werkzoekenden.

We gaan aan de slag met de sollicitatievragen die jij moeilijk vind en bedenken samen goede antwoorden op deze vragen. Zo verloopt je volgende gesprek wat vlotter!

In navolging van onze vorige workshop organiseren we deze workshop opnieuw! Ook recruiter en HR expert Michael van I am human is opnieuw van de partij om zijn visie te geven. Dit is dus een vervolgworkshop maar ook nieuwe deelnemers zijn welkom!

Groetjes

Het Co-Searching team

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs, arbeidsongeschikt of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

This workshop will be spoken in Dutch, so you need to be fluent to participate. Still learning? We also offer activities in English!