HSP als kracht (voor werkzoekenden en werkenden)

hsp

hoogsensitiviteit

HSP als kracht (voor werkzoekenden en werkenden)

23/02/2023 van 14h00 tot 16h00

Lekker Gec (Gent)

Deel deze workshop

Ben jij hoogsensitief? Of herken je jezelf in dit persoonlijkheidskenmerk? Dan heb je misschien al gemerkt dat dit ook effect kan hebben op werk zoeken en werken. In deze workshop gaan we in een kleine groep in gesprek over hoogsensitiviteit (HSP) en leggen we de link naar je huidige of toekomstige werkplek. Hoe kan je HSP gaan inzetten op de werkvloer of in een sollicitatiegesprek? Welke talenten en valkuilen zijn verbonden aan HSP?

Het doel van deze workshop: HSP bespreken en ervaringen delen in een groep van gelijkgezinden. Zo kunnen we van elkaar leren hoe je HSP inzet als kracht op persoonlijk en professioneel vlak.

Voor wie is deze workshop?

Hoogsensitieve personen zijn gevoeliger voor prikkels en indrukken dan gemiddeld. Daardoor kan je sneller overprikkeld raken en heb je misschien meer behoefte om alleen te zijn. Zie ook: de website van HSP Vlaanderen. Herken jij je in het persoonlijkheidskenmerk hoogsensitiviteit (hsp)? Dan ben je welkom in deze workshop!

Belangrijk!

Wanneer je ingeschreven bent voor een workshop, verwachten we dat je aanwezig bent. Vrijwilligers steken veel tijd en moeite in het organiseren en voorbereiden van deze workshop.

Elke deelnemer die niet komt opdagen, zorgt voor een lege stoel aan tafel die had kunnen ingevuld worden door iemand anders. Kan je er niet meer bij zijn? Vergeet dan zeker niet je ticket te annuleren of verwittig ons via mail.

We delen achteraf alleen informatie met de aanwezige deelnemers.

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. In between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

Groetjes

Het Co-Searching team