Co-Searching conversatiegroep: Evi aan het woord

Co-Searching conversatiegroep: Evi aan het woord

Geplaatst op 02/06/2021 door Nadia Kara

Deel dit artikel

Hey iedereen! Ik ben Evi en heb Co-Searching leren kennen in 2018 via een workshop die werd aangeboden door mijn vakbond. Moeilijke vragen tijdens een sollicitatiegesprek was het thema.

Sindsdien ging de bal aan het rollen. Ik ben na een tijdje vrijwilliger bij Co-Searching geworden door (onder andere) zelf workshops te geven. Een heel leerrijke ervaring!

Ik kreeg in 2017 een burn-out. Het is met vallen en opstaan dat ik terug de stap heb durven zetten richting werk. De wekelijkse bijeenkomsten van Co-Searching hebben me tijdens mijn opstart enorm geholpen.

De bijdrage die Christel levert in de wekelijkse conversatie-groep op dinsdag is van onschatbare waarde. Weten dat je er niet alleen voor staat en dat je jouw verhaal kan delen in een veilige omgeving is iets om heel dankbaar voor te zijn. Het blijft een motiverende factor, zeker wanneer de moed je even in de schoenen zakt…

“Door deel te nemen aan de conversatiegroepen blijf je ook mee met de nieuwste trends op de arbeidsmarkt.”

Door deel te nemen aan de conversatiegroepen blijf je ook mee met de nieuwste trends op de arbeidsmarkt en weet je waar je zeker op moet letten bij het solliciteren.

Momenteel werk ik deeltijds en ben ik even niet meer actief als vrijwilliger bij Co-Searching. Maar ik ben enorm dankbaar dat jullie op mijn pad gekomen zijn!

Ik kan het iedereen aanraden om eens deel te nemen aan jullie wekelijkse conversatiegroep, of… een workshop natuurlijk.

Veel plezier!

-Evi

Voel jij je alleen op weg naar een nieuwe job? Heb je nood aan een babbel of wat extra tips voor het aanpassen van jouw CV of motivatiebrief? Aarzel dan zeker niet en kom even aankloppen aan onze digitale deur op www.co-searching.be. Deelnemen is gratis!