Co-Searching conversatiegroep: Raül aan het woord!

Co-Searching conversatiegroep: Raül aan het woord!

Geplaatst op 29/07/2021 door Nadia Kara

Deel dit artikel

Ben je momenteel op zoek naar werk? Dan kan ik je zeker aanraden om de interessante workshops of conversatiegroepen van Co-Searching mee te volgen! Je krijgt er telkens heel wat tips & tricks over solliciteren. De sessies zijn ook een uitstekende manier om jouw netwerk uit te breiden!

Ik heb de conversatiegroepen van Christel gevolgd en ik ben enorm dankbaar. Niet alleen voor haar steun en goede raad, maar ook voor haar menselijke en warme aanpak. Ik zat elke dinsdag om 10 uur ’s ochtends ongeduldig te wachten om haar en de andere vriendelijke deelnemers van de groep terug te zien om weer een boeiende een leuke sessie te beleven.

“De sessies zijn een uitstekende manier om jouw netwerk uit te breiden!”

Dankzij de vele motiverende groepsgesprekken heb ik een job als dierenarts gevonden. Ik kan daarom helaas niet meer deelnemen aan de wekelijkse sessies, maar ik mis ze elke dinsdag opnieuw nog steeds.

Bedankt Christel en Co-Searching voor jullie hulp en goede raad!

Raül Garcia Hermoso

Voel jij je alleen op weg naar een nieuwe job? Heb je nood aan een babbel of wat extra tips voor het aanpassen van jouw CV of motivatiebrief? Aarzel dan niet en kom even aankloppen aan onze digitale deur op www.co-searching.be. Deelnemen is gratis!