Positiever in het leven staan

10daagse_veerkracht

Positiever in het leven staan

05/10/2023 van 14h00 tot 16h00

Lekker Gec, Koningin Maria Hendrikaplein 6 (Gent)

Deel deze workshop

"Als het leven je enkel limoenen geeft, maak er limonade van!" Wordt er soms gezegd. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat als die limonade zo zuur is dat je ze niet kan drinken? Iedereen maakt negatieve gebeurtenissen mee die je (zelf)vertrouwen een knauw kunnen geven. Wat als je negatieve gedachten overheersen en het moeilijk is om ze te doorbreken? In deze workshop gaan we hier in groep mee aan de slag. We delen tips over hoe je negatieve gedachten kan herkennen en delen in groep wat voor ons werkt om dit te doorbreken. We willen geen les geven over hoe jij dit zou moeten oplossen maar we willen in een groep wijsheid en kennis delen met elkaar.

Groetjes

Het Co-Searching team

Deze workshop vindt plaats in het kader van de 10-daagse van de Veerkracht.

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. Ben je arbeidsongeschikt en wil je weer aan het werk? Ben je in between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

This workshop will be spoken in Dutch, so you need to be fluent to participate. Still learning? We also offer activities in English!