mentale gezondheid

co-searching activiteiten

Omgaan met stress en taboes doorbreken

Geplaatst op 08/05/2024 door Nadia Kara

Eind 2023 startten we in samenwerking met BlinkOut vzw een KNAPP-traject rond stress, specifiek voor vrouwen. Hoe maken we stress bespreekbaar, en hoe kunnen we door verbinding met anderen leren om er mee om te gaan? We stelden enkele vragen aan Malika, die het traject mee begeleidde.

co-searching activiteiten

Waardevol uitwisselen op de Co-Searching movie night

Geplaatst op 13/03/2024

Recent hielden wij voor de eerste keer een Co-Searching movie night. Voor de gelegenheid had vrijwilligster Magalie een selectie gemaakt van kortfilms die met werk te maken hadden. Deelnemer Walter was er ook bij en vond het alvast heel fijn! In deze blog vertelt hij meer over zijn ervaring.

co-searching activiteiten

opiniestuk

Co-Spiration: samen zoeken naar werk

Geplaatst op 12/07/2023 door Siel VH

Al een paar maanden organiseert Siel wekelijks een samenkomst voor werkzoekenden - Co-Spiration. Online en offline wisselen ze uit over hun ervaringen, delen zij vacatures en blijven ze in contact om elkaar te steunen in de zoektocht naar de juiste job.

co-searching activiteiten

Avonturen op de Afstudeerbeurs

Geplaatst op 05/04/2023 door Dennis

Dennis is als student nooit naar afstudeerbeurzen geweest, maar vandaag staat hij hier als vrijwilliger voor Co-Searching, met als doel mensen te helpen. Tussen confronterende momenten en voldoening, vertelt hij meer over zijn ervaring.

co-searching activiteiten

solliciteren

In de kijker: onze wekelijkse conversatiegroep

Geplaatst op 28/08/2021 door Geoffrey Colson

Christel werkt al sinds 2019 als vrijwilliger bij Co-Searching. Ze is zelf werkzoekend en organiseert de conversatiegroepen op dinsdagmorgen.

co-searching activiteiten

Mijn kennismaking met Co-Searching

Geplaatst op 02/02/2021 door Elisabeth

De Co-Searching conversatiegroep kent veel succes; begrijpelijk, want het is een manier om vrij en zonder vooroordelen over de zoektocht naar werk te praten. Ik ging kennismaken en kwam er terecht in een diverse en enthousiaste groep werkzoekenden.

co-searching activiteiten

Co-Searching jaaroverzicht 2020

Geplaatst op 03/01/2021 door Annelies De Tender

2020 is ondertussen achter de rug. Door de Coronapandemie was dit voor Co-Searching, net zoals voor jullie, een bijzonder uitdagend jaar. Wij lieten ons echter niet ontmoedigen en hebben zeker niet stilgezeten…Je leest er hier meer over!

getuigenis

co-searching activiteiten

“Vrijwilligerswerk bij Co-Searching: een verrijkende levenservaring!”

Geplaatst op 25/11/2020 door Sandy

Als werkzoekende ben je naast het solliciteren meestal ook nog met allerlei andere zaken bezig: hobby’s, een zinvolle vrijetijdsbesteding...Waarom dan niet kiezen voor vrijwilligerswerk? In deze blog lees je meer over Co-Searching vrijwilliger Sandy’s verrijkende ervaring bij onze organisatie.

co-searching activiteiten

Op wandel met Co-Searching

Geplaatst op 07/09/2019 door Maïté

Onder de enthousiaste begeleiding van Miranda, Co-Searching vrijwilligster en gecertificeerd wandelcoach, gingen we op 20 augustus 2019 op stap met een groep van 13 deelnemers.